Stora sällskap & Catering

CHAMBRE SEPARÈE

EN TRAPPA UPP PÅ DROTTNINGGATAN 35 FINNER NI HYLLAN, DENNA VÅNING DUKAR VI GÄRNA UPP VÅRA TRE STORA RUNDA BORD FÖR ERT SÄLLSKAP (33 PERS MAX) ATT UMGÅS MED EXTRA UPPMÄRKSAMHET ÖVER EN BIT MAT OCH GODA DRYCKER. PERFEKT TILL AVSMAKNINGSMIDDAG, FÖDELSEDAGAR, BRÖLLOP ELLER FÖRETAGSFESTEN. DENNA CHAMBRE SEPARÉE ÄR LEVANDE OCH NI SLIPPER KÄNNA ER INSTÄNGDA MEN ÄNDÅ LYXEN AV ATT SITTA OSTÖRT. NI VÄLJER HUR PASS FORMELL/INFORMELL MIDDAGEN SKALL VARA.

Är det dags för, bröllop, firmafest, kundbjudning, studentmottagning eller födelsedagskalas?

Kanske vill du bulla upp med en stor buffé, god plockmat, eller ska du bara bjuda på middag men är trött på att laga mat och vill ha en kock hemma som tar hand om det? Catering från Drottninggatan 35 erbjuder alla typer all typ av catering där vi besitter stor kunskap och lång erfarenhet. För oss är ingenting omöjligt!

Våra menyer kan alltid skräddarsys utifrån hur du vill ha det, baserat på tillfälle, lokal och önskemål. Tillsammans kan vi skapa någonting riktigt bra. Vem vet – kanske tar vi fram din framtida signaturrätt? Vi följer säsongen så att man verkligen ka frossa i de råvaror som är bäst ju då. Vi utgår från en huvudråvara och klurar ut hur den ska tillagas på bästa sätt och vad som är godast att ha till. Så enkelt är det.

 1. Gör bokningsförfrågan
2. Vi bekräftar er beställning
3. Njut i gott sällskap